Hrvatski radio

Radio Rijeka

Društvo za zaštitu životinja: koncertom do vozila

09.03.2016.

16:30

Autor: Larissa Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Vau-vau, tu-tu" naziv je humanitarne akcije kojom će se, na koncertu, prikupljati sredstva za potrebe Društva za zaštitu životinja Rijeka. Za samo 20 kuna vama dobra zabava, a kad se sve skupi Društvu polovno vozilo.

Niz domaćih izvođača pobrinut će se za dobru atmosferu u petak 11. ožujka, u 19 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. U programu sudjeluju Katja Budimčić, Zvonimir Radišić, Andrina Frleta, Daniela Perković, Dina Dehni Sow, Sandi Bratonja, Lado Bartoniček, Medea Market Sindik, Nikolina Tomljanović, Antonio Krištofić, Mario Battifiaca, Dino Antonić i Karin Kuljanić, a voditelj je Alen Polić.

Nakon trinaest godina i 265 tisuća prijeđenih kilometara doslovno se raspao polovni automobil kojega je Društvo za zaštitu životinja Rijeka koristilo za vožnju bolesnih životinja do veterinara te prijevoz hrane i ostalih potrepština.

Blagajna Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku bit će u petak otvorena od 18 sati, a bit će postavljena i kutija za donacije. Volonteri društva nemaju velikih zahtjeva - nešto noviji polovni automobil koji će im koristiti u radu, poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.