Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dva dočeka za najljepši kraj stare i početak nove godine!

30.12.2018.

09:52

Autor: Radio Rijeka

Foto: Trsatska gradina

Foto: Trsatska gradina

Foto: - / -

Nova godina kuca na vrata, broje se tek dani do najluđe noći u godini, a na Trsatskoj gradini u pripremi su čak dva dočeka Nove godine. Osim onog tradicionalnog u večernjim satima, mališani će moći dočekati podne uz zanimljiv zabavni program koji počinje 31. prosinca od 10 sati.

Najmlađe očekuju interaktivne predstave „Klaunovska posla Rudija i Karmelina“ te Magic show poznatog iluzionista Andreja Škedela s kojim će najmlađi odbrojavati sekunde do podna, nakon čega slijedi prava kiša balona! 

Nakon podna, u glazbenom dijelu programa nastupit će solisti Kreativno – edukativnog centra „Glazbeni vrtuljak“ - Carlo Božić, Leda Turato i Roberta Rezg Brown te mladi talentirani harmonikaš Dominik Rubeša

Program će se nastaviti i u adventskom parku uz bajkovito klizalište koje će na staru godinu biti otvoreno od 10 do 22 sata, dok će se 01.01.2019. moći klizati od 10 do 23 sata. 

U večernjim satima slijedi doček uz legendarnog DJ-a Šošu, hrvatskog kralja lounge glazbe koji će svojim ekskluzivnim DJ setom rasplesati posjetitelje u kombinaciji housea, etna, worlda i klasike, sve začinjeno elektronikom. 

U adventskom parku ponoć će se dočekati uz dinamičan Splash trio koji će posjetitelje zabavljati u ritmu domaćih i stranih hitova. Uz bogatu ponudu hrane i pića te šarmantno klizalište s pogledom na more doživljaj će zasigurno biti potpun. 

Doček Nove godine na Gradini zadovoljit će svačije ukuse, a raznolik program i dvije glazbene kulise – ona unutar zidina te druga u adventskom parku bit će upotpunjene prekrasnim pogledom na čitav Kvarnerski zaljev što je najbolja pozivnica da Novu dočekate na vrhu grada! 

Galerija
Foto: Trsatska gradina, Foto: -/-
Splash trio (foto: Trsatska gradina), Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.