Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dva novooboljela u PGŽ-u, ukupno u ovom trenutku 51 zaražena osoba

12.04.2020.

10:44

Autor: Tajana Petrović Čemeljić

Dezinfekcija vozila Hitne službe (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Dezinfekcija vozila Hitne službe (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Foto: - / -

Na području Primorsko-goranske županije u posljednja 24 sata zabilježena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, doznajemo iz Županijskog stožera Civilne zaštite. Jedan je oboljeli s područja županije te jedan stranac.

Trenutno je u županiji 51 osoba oboljela od kovida, rekao je načelnik stožera Marko Boras Mandić u programu Radio Rijeke. Ukupno je dosad zaraženo 65 osoba, a 15 je izliječeno. 

Nije jednostavno danas na Uskrs biti doma ili imati ograničeno kretanje, ali radimo svi zajedno na tome da na Praznik rada situacija bude drugačija, rekao je Boras Mandić i zahvalio građanima na discipliniranosti, uz naglasak da je sada najvažnije spasiti svaki ljudski život.

Na osnovu brojki, možemo zaključiti da ide prema smirenju, a kako će ubuduće izgledati naš suživot s koronavirusom, to će reći struka, zaključio je načelnik stožera. Poslušajte razgovor s Markom Borasom Mandićem:

Boras Mandić o stanju u PGŽ-u, pripremila Iva Pavletić Crnić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.