Hrvatski radio

Radio Rijeka

Eva La Rue u Opatiji: "Imam mjesta i za hrvatsko prezime!"

15.06.2018.

11:04

Autor: Albert Petrović

Eva La Rue u Opatiji (Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka)

Eva La Rue u Opatiji (Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Hotel Bevanda, čiji bi položaj i interijer mogli poslužiti za snimanje kakvog filma čija se radnja odvija na Floridi, ovih je dana dom Eve La Rue, partnerice Davida Carusa u seriji "CSI Miami". Eva je ambasadorica hrvatskog turizma jer promovira brend luksuznih hrvatskih hotela.

Postala je to prije dvije godine, kad su joj u Rovinju prišli ljudi iz Hrvatske gospodarske komore i kad je brend Stories hotel, koji danas obuhvaća 17 luksuznih hrvatskih hotela, bio tek u povojima. Nakon šest mjeseci vratila se i obišla dalmatinski dio grupacije, a sada su na redu Istra i Kvarner. Do tada nije ništa znala o Hrvatskoj, a sad sa zavidnom vještinom izgovara komplicirana imena naših gradova.

Na pitanje je li ulogom u seriji, osim slave, dobila i problem, budući da to glumce "tipizira" za određenu vrstu likova, kaže: "Da, to jest problem, jer otkad smo prestali prije četiri godine snimati CSI, nudili su mi isključivo detektivske uloge. Ali prije toga glumila sam u sapunici, pa je bilo i iz tog klišeja teško izaći. Vidjet ćemo što će dalje biti!" Što biste vi htjeli da bude? "Pa evo, upravo sam snimila film s Jonom Voightom (ocem Angeline Jolie), a sad pripremam vlastiti show koji ću sama producirati."

Na pitanje bi li, da može vratiti vrijeme, krenula istim putem, kaže: "Wow, to je dobro pitanje... Ali ne, zapravo ne bih mijenjala, jer da sam ostala u Californiji, da nisam došla u New York snimati sapunicu, možda bi moja karijera izgledala drugačije, ali ne bih dobila najvažniju stvar u mom životu - a to je moja kći."

Na pitanje o podrijetlu i prezimenu koje je francusko, Eva kaže: "U meni ima puno raznih nacionalnosti, korijeni su uglavnom portorikanski, ali ima još mjesta za jedno hrvatsko prezime!" Hoćemo li onda pozvati sve slobodne momke? "Da, definitivno..!", uz smijeh će vragolasta Eva. Poslušajte razgovor:

Eva La Rue i Albert Petrović (Foto: Željka Lopac / HRT centar Rijeka)

Eva La Rue i Albert Petrović (Foto: Željka Lopac / HRT centar Rijeka)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.