Hrvatski radio

Radio Rijeka

Festival "Volos": dvodnevna dječja vladavina Voloskom

31.07.2015.

11:10

Autor: Gloria Fabijanić Jelović, Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dvodnevni dječji festival Volos, program kreativnih i sportskih igara, dječjeg kazališta, uličnih zabavljača, filmskog, plesnog i gastro programa, počinje večeras u 18 sati svečanim otvorenjem na Puntici u Voloskom.

Prve večeri slijedi još radionica žongliranja Umjetničke skupine Red Rays, zabavni mjuzikl za djecu "Mrav, Mrav, Mrav i Cvrčak" u izvedbi Teatra Oz, a u 21 sat dan će završiti atraktivnim nastupom s vatrom članova Umjetničke skupine Red Rays.

Treći put djeca, mladi i njihovi prijatelji imat će priliku uživati i zabaviti se uz program jedinog kulturno-sportskog festivala u regiji namijenjenog isključivo djeci.

Organizatori iz Udruge srce za Volosko ove su godine program proširili na nekoliko mjesta, pa će djeca oživjeti Mandrać, Skaladu, Punticu i Brajdicu igrom, razgovorom, zvukom i bojama. Detalje programa provjerite u privitku, u galeriji provjerite kako je bilo prošle godine i poslušajte poziv na igru umjetničke ravnateljice festivala Darija Žmak Kunić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.