Hrvatski radio

Radio Rijeka

Finalisti za najbolji radijski glas: prijatelji ili najveći rivali?

15.01.2022.

12:07

Autor: Anja Matić

Ferlin vs. Battifiaca

Ferlin vs. Battifiaca

Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka

U finalni krug medijske nagrade u Hrvatskoj - Zlatnog studija, uz Tatjanu Jurić našli su se dugogodišnji radijski voditelji, i prijatelji: Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca. Danas ih je u studiju Radio Rijeke ugostila Neva Funčić, a odgovarali su na opasna pitanja i rješavali zadatke teže od Herkulovih. 

Zlatni studio medijska je nagrada koja se dodjeljuje u 19 kategorija. Proglašenje pobjednika bit će 4. veljače u Studiju "Anton Marti" na gala večeri u izravnom prijenosu HTV-a. 


Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca našli su se rame uz rame u finalu, a napeta bitka za najbolji glas vodit će se do samoga kraja. 


Da dokažu tko je uistinu bolji, prigodno su se danas u emisiji Kaf'e natjecali do zadnje kapi znoja: Fuži ili ombolo? Kako ste aktivirali ljude na glasanje? Skijanje ili plivanje? Pfizer ili Astra Zeneca?; samo su neka od pitanja na koje su brzo i vješto odgovorili.


Šalu na stranu, cijeli razgovor poslušajte u nastavku, a podsjećamo Vas da za svoje favorite možete glasati putem portala Jutarnji.hr i putem kupona koji se petkom objavljuju u prilogu Studio Jutarnjeg lista. Uživajte slušajući:


emisija Kaf'e

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.