Hrvatski radio

Radio Rijeka

Finalni koncert humanitarne akcije Udruge Riječko srce za riječki KBC

26.05.2020.

14:13

Autor: Albert Petrović

Tony Cetinski na jednom od ranijih koncerata (Foto: Marko Dimić / Pixsell)

Tony Cetinski na jednom od ranijih koncerata (Foto: Marko Dimić / Pixsell)

Foto: - / -

Prvi koncert u Rijeci na otvorenom od početka opuštanja epidemioloških mjera bit će finale akcije "Sve za našu djecu" Udruge Riječko srce. Glavna zvijezda humanitarnog koncerta u petak 29. svibnja bit će Tony Cetinski.

Na prigodnom unplugged koncertu na Trgu Riječke rezolucije nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure BrkljačaZbog epidemioloških mjera trg u Rijeci neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Larry Ambrozich, novinar Kanala Ri i predsjednik uprave Udruge Riječko srce, tumači kako do ulaznice: "Zamolili smo naše Facebook pratitelje da nazovu broj kojim pomažemo akciju 060 9009 i nakon toga screenshotaju i pošalju nam sliku koja će biti dokaz da su pomogli akciju, a mi ćemo izvlačenjem odabrati sto pedeset sretnika koji će uživati na trgu u petak."

Prihod ove godine ide za nabavku defibrilator-monitora za infektivni odjel riječkog KBC-a, jer udruga želi pomoći herojima koji su se borili s ovim izvanrednim stanjem, kako bi, zlu ne trebalo, ubuduće bili još spremniji.

Pozivi se na 060 9009 mogu uputiti do 30. svibnja, a Ambrozich ističe da su: "veoma blizu cilja od 86 tisuća kuna. Nedostaje nam oko 15 tisuća da zaokružimo priču."

U petak će se u call centru na telefone javljati djelatnici riječkog KBC-a. Koncert će od 20 sati izravno prenositi Kanal Ri. Program će otvoriti Mia izvedbom "Bajke", dok će finale pripasti Toniju i njegovim duetima s mladim snagama.

O organizaciji koncerta govori Ambrozich, a Albert Petrović prisjetio se da je Tonya Cetinskog zadnji put vidio za katedrom škole pjevanja koja je trebala krenuti u veljači, poslušajte razgovore:

Tony Cetinski o svemu pomalo uoči koncerta, pripremio Albert Petrović

Larry Ambrozich: Vrlo smo blizu cilja, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.