Hrvatski radio

Radio Rijeka

FOTO: Ispunite slobodno vrijeme tehničkim aktivnostima!

12.09.2016.

14:20

Autor: Larissa Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dinamičkim prikazom aktivnosti pod nazivom Dan tehničke kulture na Korzu se do 16 sati održava jednodnevni program Zajednice tehničke kulture Rijeke i udruga članica. Što sve rade članovi udruga u 12 tehničkih strukovnih grana?

Građani Rijeke, osobito mlađa populacija, ima priliku pobliže se upoznati s djelatnostima tehničke kulture, svrstanima u dvanaest strukovnih grana. Cilj programa je potaknuti mlade, ali i sve druge, na uključivanje u jednu od niza tehničkih aktivnosti, da bi na taj način iskoristili slobodno vrijeme i dobili dodatno obrazovanje.

U gradsku Zajednicu tehničke kulture udružene su 62 članice u dvanaest grana tehničke kulture. Od modelarskih i maketarskih aktivnosti do djelatnosti povezanih sa zrakoplovstvom, elektronikom, astronomijom, mikroelektronikom, robotikom, informatikom, foto-kino-video tehnikom, radio tehnikom, prometnom kulturom, inventivnom djelatnošću, jedriličarstvom, podvodnim aktivnostima, ekologijom i tehničko sportskim aktivnostima na moru i vodi.

Više o aktivnostima i članicama Zajednice tehničke kulture Rijeka možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.