Hrvatski radio

Radio Rijeka

FOTO: Rijeka Boat Show - novo ruho stare sajamske ideje

27.09.2019.

11:29

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Josip Krmpotić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Josip Krmpotić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Na Gatu Karoline Riječke do nedjelje traje obnovljeno izdanje manifestacije koja je premijeru doživjela daleke 1974. godine. Organizatori, sponzori, pokrovitelji i izlagači, svima je stalo da se "Rijeka Boat Show" vrati na kartu nautičkih sajmova poznatih u europskim okvirima.

Sajam ostaje otvoren u petak do 18 sati, u subotu će biti otvoren od 9 do 19 te u nedjelju od 9 do 18 sati. Cijene ulaznica su 10 kuna za djecu do 18 godina te 20 kuna za sve druge posjetitelje.

Tamo gdje je grad luka, a luka grad - obnovljen je sajam nautike. Uspjeh ovogodišnjega "Rijeka Boat Show", koji ide u potpuno novom ruhu, bio bi dobra odskočna daska za sve koji slijede.

Na "Rijeka Boat Show" došla je ponuda koja bi morala zadovoljiti sve apetite, od onih relativno skromnih pa do onih kojima nije problem izdvojiti blizu 700 tisuća eura za najskuplji eksponat sajma - plovilo dugačko 14 metara.

Tijekom tri dana 40-ak izlagača, mahom iz Hrvatske i Slovenije, pokušat će privući posjetitelje opremom, plovilima i zgodnim detaljima koji ljubav prema moru čine još dubljom. Razgovarali smo s dvoje od njih, jednim čija plovila su vam dostupna i drugim, teško da ćete ikada doći do toga što nudi, ali nikad ne reci nikad.

Poslušajte Maria Tušeka iz Ivanić Grada i Vladimira Majora iz Ičića te na kraju direktora Sajma Ivana Črnjarića:

Rijeka Boat Show u emisiji Ćapaj cimu, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.