Hrvatski radio

Radio Rijeka

Fotogalerija: otvorena izložba "PGŽ kroz vaš objektiv"

09.04.2018.

20:28

Autor: Neva Funčić, Hina

Foto: Stanislav Juretić

Foto: Stanislav Juretić

Foto: - / -

Fotografija Damira Debeuca ocijenjena je najboljom na fotografskom natječaju "Primorsko-goranska županija kroz vaš objektiv", objavljeno je u ponedjeljak na otvaraju izložbe 25 najboljih fotografija prispjelih na natječaj tijekom protekle godine u riječkoj Galeriji Principij.

Drugonagrađena fotografija djelo je Elme Dujić, a trećenagrađena je Dalibora Juda.

"Primorsko-goranska županija kroz vaš objektiv" naziv je izložbe koja je otvorena u Galeriji Principij, u riječkom Starom Gradu. 

Posjetitelji mogu vidjeti 25 najuspješnijih fotografija koje su tijekom prošle godine godini snimili fotografi amateri iz svih krajeva županije i prijavili ih na cjelogodišnji foto natječaj PGŽ. Izložbu u povodu Dana županije otvorio je župan Zlatko Komadina.

Riječ je o najljepšim kadrovima našeg kraja, snimljenim kroz sva godišnja doba. Svakoga se mjeseca biraju najuspješnije fotografije, a reprezentativnih 25 posjetitelji mogu pogledati u Galeriji Principij, Ulica pod Voltun 4, od 10 do 13 i od 17 do 20 sati, do Dana PGŽ: subote 14. travnja.

U fotogaleriji pogledajte neke od fotografija prijavljenih na natječaj, a sve prijavljene fotografije možete vidjeti ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.