Hrvatski radio

Radio Rijeka

Garaža Zagrad B pred tehničkim pregledom

21.07.2015.

12:26

Autor: Jelena Butković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rijeka će uskoro dobiti novih 298 parkirnih mjesta u garaži Zagrad B. Tehnički pregled nove garaže na četiri podzemne etaže, s 298 parkirnih mjesta, u Ulici Ivana Pavla II. zakazan je za sutra. Nakon ishodovanja uporabne dozvole slijedi probni rad, a prvih mjesec dana parkiranje se u njoj neće naplaćivati.

Osim novih parkirnih mjesta, otvorit će se i dodatni dvosmjerni prometni trak, pa bi promet u središtu grada trebao biti prohodniji. Još samo da se građani naviknu na parkiranje u novoj podzemnoj garaži, a u ovim vrućim ljetnim danima čekat će ih vozilo u hladu.

Hoće li nova parkirna mjesta popuniti i poslovne prostore u cijelom građevinskom kompleksu Zagrad, pokazat će budućnost. Investicija vrijedna oko 48 milijuna kuna građena je u dvije faze i završena prije dogovorenog roka.

Uskoro će garaža biti otvorena za građane, a prvih mjesec dana parkiranje će biti besplatno, doznajemo od Danijela Frke, voditelja sektora prometa u Rijeka prometu.Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.