Hrvatski radio

Radio Rijeka

Gdje su lovci na talente, znanje i umijeće?

12.06.2018.

15:27

Autor: Tatjana Sandalj

Najbolji na državnim i međunarodnim natjecanjima u ovoj školskoj godini (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Najbolji na državnim i međunarodnim natjecanjima u ovoj školskoj godini (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Više od dvije stotine učenika osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije i njihovih mentora ispunilo je dvoranu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Oni su cijele školske godine osvajali prva mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Već po tradiciji za kraj školske godine, na jednom mjestu okupio ih je župan Zlatko Komadina i s pročelnicom Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Editom Stilin, odao je priznanje njihovoj izvrsnosti i podijelio im prigodne darove.

Na tom su okupljanju lovci na talente i znalce mogli već sada regrutirati najbolje matematičare, glazbenike, ugostitelje, govornike stranih jezika...

Za Leksikon HRT Radio Rijeke govorili su Nai Lović iz OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica, Joel Aničić iz Prve riječke hrvatske gimnazije te iz Ugostiteljske škole Opatija Filip Cindrić, Maria Delić, Ella Kaltak i Darinka Neziri - poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.