Hrvatski radio

Radio Rijeka

Gourmet priča u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer

24.05.2015.

08:33

Autor: Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas od 11,00 sati u Umjetničkom paviljonu „Juraj Šporer“ u Opatiji održat će se „Gourmet priča“ na kojoj će ugostitelji Opatijske rivijere predstaviti bogatu gastro ponudu s vrhunskim zalogajima po cijeni od 10 kn.

Na šetnici uz more (lungomare) moći se uživati u vinima Udruge Žlahtina i degustirati i kupiti autohtoni proizvodi direktno iz ruku proizvođača, dok je za zabavni program zadužen Dino Antonić i 4 shades.

Manifestaciju organizira Turistička zajednica grada Opatija uz pomoć GH Adriatic i učenika i profesora Ugostiteljske škole iz Opatije.

Ovaj događaj središnji je dio gastro manifestacije GOURMET PRIČA OPATIJSKE RIVIJERE I RIJEKE u koju se uključilo sedamdesetak restorana i konoba Opatijske rivijere i Rijeke, a održava se sve do 11. lipnja s ponudom kvarnerskih menija koji se nude svaki utorak po popularnoj cijeni od 100 kuna po osobi, i s ponudom menija na bazi kvarnerskog škampa i autohtonih namirnica po izboru šefa kuhinje svakog četvrtka.

U petak, 29. svibnja, u Rijeci će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca, u sklopu opere Don Giovanni, koja se priprema u suradnji s finskom opernom kompanijom New Generation Opera, predstaviti riječki ugostitelji s bogatom ponudom kvarnerskih delicija. Vrhunski zalogaji nudit će se po cijeni od 10 kn.  

Ispred kazališta će od 19 do 21 sat nastupati duo Alba & Leo.

Današnju Gourmet priču najavljuje Željka Stašić iz Turističke zajednice grada Opatije:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.