Hrvatski radio

Radio Rijeka

Grad Crikvenica uplatio 30 tisuća kuna KBC-u Rijeka

07.04.2020.

09:31

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Grad Crikvenica uplatio je Kliničkom bolničkom centru Rijeka donaciju u iznosu od 30 tisuća kuna kako bi se mogla nabaviti oprema za respiracijski centar koja je trenutno neophodna u borbi protiv koronavirusa.

U Crikvenici vjeruju da će ovaj iznos donacije pomoći da se bolnica što bolje može opremiti potrebnom opremom te da će na taj način svi skupa ublažiti posljedice koje sa sobom može donijeti pandemija koronavirusa. Tim putem mole se građane da se i dalje, kao i do sada, pridržavaju svih propisanih mjera te da budu odgovorni, jer jedino tako možemo svatko ponaosob pomoći da se izbjegnu posljedice pandemije u našem kraju.

Ovaj apel posebno se odnosi na rizičnu skupinu ljudi te stoga u Gradu mole sve koji su rizična skupina da se ukoliko trebaju bilo kakvu pomoć obrate Dežurnoj službi Grada Crikvenice na besplatan telefon 0800 2999 koja je građanima grada Crikvenice na raspolaganju 24 sata na dan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.