Hrvatski radio

Radio Rijeka

Gradu Rijeci 19 milijuna kuna za Proizvodni park Torpedo

24.08.2017.

16:45

Autor: Saša Vuksan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za pokretanje Proizvodnoga parka Torpedo Gradu Rijeci je dodijeljeno 19,3 milijuna kuna bespovratno iz europskih fondova. Tim će se novcem postojeća hala prenamijeniti i urediti u novi tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel danas je u Zagrebu, u prostorijama Vlade, s potpredsjednicom Vlade Republike Hrvatske Martinom Dalić te ravnateljem Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislavom Petricem potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih 19,3 milijuna kuna iz Europskoga fonda za regionalni razvoj Gradu Rijeci, a za realizaciju Tehnološko-edukacijskoga poduzetničkog inkubatora u postojećoj hali u Ulici Milutina Barača.

Riječ je o projektu naziva Rekonstrukcija i prenamjena postojeće Hale 14 u Tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator Proizvodni park Torpedo. Nositelj projekta je Grad Rijeka, dok je partner Riječka razvojna agencija Porin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.