Hrvatski radio

Radio Rijeka

Gusta magla i kiša zatvorili skijalište na Platku - što dalje?

31.01.2017.

12:00

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gusta magla i jaka kiša zatvorili su danas skijalište Platak. Goranski sportski centar, tvrtka koja upravlja skijalištem, dnevno će slati obavijesti o nastavku skijaško-sanjkaških aktivnosti, ali one sad ovise najviše o vremenskoj situaciji.

Gusta magla i jaka kiša zatvorili su danas skijalište Platak - nakon izuzetnog vikenda i dobrog vremena, jugo i kiša napravili su iznimku i nakon puno lijepih dana danas nema skijanja na Platku.

Goranski sportski centar, tvrtka koja upravlja skijalištem, dnevno će slati obavijesti o nastavku skijaško-sanjkaških aktivnosti, ali one sad ovise najviše o vremenskoj situaciji koja nije obećavajuća. Sljedećih nekoliko dana, odnosno sve do petka, očekuje se dominacija kiše i magle, najvećih neprijatelja zimskih sportova.

Spomenimo da je danas, nakon gotovo dvotjednoga minusa, temperatura zraka na Platku došla do plusa - u devet sati izmjeren je jedan stupanj.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.