Hrvatski radio

Radio Rijeka

Hladnoća se nastavlja, prikupljaju se jakne za beskućnike i siromašne

11.01.2017.

10:20

Autor: Lea Domijan Fišter, Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za nama je još jedno ledeno jutro. U Rijeci je u 8 sati izmjereno -8°C, u Pargu kod Čabra -15, Malinskoj -6, Opatiji -5, Rabu -3, Lošinju -2. I sljedećih dana bit će hladno, pa je pokrenuta akcija prikupljanja toplih jakni za beskućnike i siromašne.

Meteorolozi i za dane što su pred nama najavljuju hladnoću, kišu i snijeg. Temperature će porasti za nekoliko stupnjeva, ali i dalje će biti blizu nule, malo u minusu, malo u plusu. Po uzoru na neke druge gradove, i u Rijeci je organizirana humanitarna akcija prikupljanja zimske odjeće za beskućnike i siromašne.

Trebaju u prvome redu kapute i tople jakne. Dobro će doći i svi ostali odjevni predmeti: posebno muške traperice, cipele i donje rublje. Organizirano prikupljanje bit će danas od 17 do 19 sati u prostorima Socijalne samoposluge na adresi Brajda 7. I neki drugi termin predaje robe možete dogovoriti pozivom na 097/6363-946.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.