Hrvatski radio

Radio Rijeka

Hokejaške utakmice na delničkom klizalištu za kraj zimske sezone

21.02.2019.

13:46

Autor: Nenad Lučić

Klizalište Delnice (Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka)

Klizalište Delnice (Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Na gradskom klizalištu u Delnicama svake godine posljednjih dana veljače tradicionalno završava zimska sezona. Unatoč tome, zanimanje za bavljenje aktivnostima na ledu ne jenjava, pa u ledenu dvoranu na klizanje svakodnevno dolaze organizirane skupine učenika iz raznih dijelova Hrvatske i Slovenije.

Sadržajan će biti i posljednji ovosezonski vikend, koji će tijekom tri natjecateljska dana obilježiti međunarodne utakmice hokejašica i hokejaša. Događanja nadolazećeg hokejaškog vikenda te rezultate ovosezonskog rada klizališta u Delnicama predstavio je savjetnik za sport u poduzeću Goranski sportski centar Davorin Klobučar.

"U petak započinjemo hokejaški vikend utakmicom ženskih ekipa Siscije iz Siska i Griča iz Zagreba. U subotu i nedjelju slijedi međunarodni završni turnir junior hokej lige za sezonu 2018./2019., na kojem nastupaju ekipe uzrasta do 13 i 16 godina. Gosti nam dolaze iz Subotice, Novog Sada, Sarajeva i Siska. Od 1. ožujka klizalište će biti zatvoreno i sezona će biti završena. Za nju možemo reći da je bila bolja od prošle i da mnogi pokazuju interes za boravkom na delničkoj ledenoj plohi", kaže Klobučar. Poslušajte:

Klobučar o hokejaškom vikendu, pripremio Nenad Lučić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.