Hrvatski radio

Radio Rijeka

Huligani presreli kombi i napali putnike na riječkoj zaobilaznici

25.01.2015.

11:55

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Još traje kriminalističko istraživanje o jučerašnjem brutalnom napadu što se dogodio ispred tunela Trsat na riječkoj obilaznici iz smjera Sveti Kuzam - Orehovica.

Jedanaest maskiranih osoba s dva je automobila sačekalo kombi te fizički napalo juniore malonogometnog kluba iz Raba koji su putovali na utakmicu u Labin.

Razlog za nesvakidašnji cestovni prepad navodno je pogrešna pretpostavka huligana da kombijem putuju pripadnici Torcide, odnosno navijači Hajduka!

U prepadu su huligani jednim automobilom prepriječili kombiju put, a drugim stali iza njega. Potom su putnike u kombiju  napali šakama i nogama, a nakon toga na mladiće bacili baklje.

Intervernirali su vatrogasci, a do dolaska policije napadači su pobjegli. Dva su mlada sportaša zadobila lakše tjelesne ozljede. Dječaci su na kućnoj njezi.

Nažalost početak osnivanja Druge hrvatske malonogometne lige- zapad obilježen je brutalnim napadom na rapske juniore, na riječkoj obilaznici. Javlja Lea Domijan Fišter:
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.