Hrvatski radio

Radio Rijeka

Humanitarna akcija policije za Socijalnu samoposlugu u Rijeci

21.12.2018.

13:22

Autor: Neva Funčić, Iva Črnjar Ivančan

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Policija je darivanjem potrebitih u predblagdanskom razdoblju još jednom pokazala svoju humanu stranu - donirali su prehrambene artikle djelatnicima Socijalne samoposluge na Brajdi. Hrana je kupljena novcem koji je u humanitarnoj akciji tijekom prosinca prikupljen od djelatnika Policijske uprave.

Djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske i ove su godine organizirali humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupnju artikala za potrebe Socijalne samoposluge "Kruh sv. Elizabete" u Rijeci.

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana danas je u prostorijama Socijalne samoposluge i održana primopredaja prehrambenih i higijenskih artikala. U ime djelatnika Policijske uprave prehrambene i higijenske artikle uručio je načelnik PU primorsko-goranske Tomislav Dizdar sa suradnicima.

Načelnik Dizdar izrazio je zadovoljstvo odazivom djelatnika policijske uprave ovoj humanitarnoj akciji, istaknuvši kako vjeruje da će se ova akcija darivanja i brige za potrebite nastaviti i ubuduće. Dodao je kako vjeruje da će darovi zaista pomoći najpotrebnijim građanima, a da policija i ovom gestom pokazuje koliko je u službi dobra cjelokupne naše društvene zajednice.

Voditeljica Socijalne samoposluge Elida Verunica zahvalila se svim djelatnicima policije što su prepoznali trud volontera Socijalne samoposluge i ovim činom im se pridružili u pomoći slabijih i potrebitih. Stoga je načelniku Policijske uprave primorsko-granske Tomislavu Dizdaru uručila prigodnu zahvalnicu za potporu u djelovanju Socijalne samoposluge i doprinos pomaganju ljudima u potrebi. 

Policijski djelatnici sudjeluju redovito u raznim humanitarnim akcijama čime potiču razvijanje povjerenja između građana i policije, ali i razvoja humanijeg modernog društva današnjeg doba.

Galerija
Foto: Goran Kovačić / Pixsell, Foto: -/-
Foto: Goran Kovačić / Pixsell, Foto: -/-Foto: Goran Kovačić / Pixsell, Foto: -/-Foto: Goran Kovačić / Pixsell, Foto: -/-Foto: Goran Kovačić / Pixsell, Foto: -/-Foto: Goran Kovačić / Pixsell, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.