Hrvatski radio

Radio Rijeka

10:50 / 05.04.2018.

Autor: Matea Krmpotić, Neva Funčić

Humanitarna Večer klapske pjesme: velika srca malim srcima!

Foto: FB događaj

Foto: FB događaj

Foto: - / -

Udruga Veliko srce malom srcu koja skrbi o djeci sa srčanom greškom poziva na humanitarni koncert klapa, večeras u 19.30 u Centru Zamet. Prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku medicinske opreme KBC Rijeka, Klinike za pedijatriju na Kantridi, Jedinice intenzivne njege i Dnevnu bolnicu.

Udruga Veliko srce malom srcu koja skrbi o djeci sa srčanom greškom poziva na humanitarni koncert klapa, večeras u 19.30 u Centru Zamet. Prihod je namijenjen kupovini medicinske opreme za srb o malim srčanim bolesnicima. 

Na koncertu će nastupiti muška i ženska klapa Kastav iz Kastva, splitske muške klape ContraŠufit i Iskon, muška klapa Vinčace iz Novog Vinodolskog i mješovita klapa Kampaneli iz Donjih Kaštela.

Prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku medicinske opreme KBC Rijeka, Klinike za pedijatriju na Kantridi, Jedinice intenzivne njege i Dnevnu bolnicu. 

"Opremamo odjel intezivne njege, nabavljamo respiratorni sustav te monitor vitalnih funkcija za referentni centar Rebro u Zagrebu. Planiramo opremanje ambulanti s opremom koja fali. Sustav je spor, a mi organiziramo akciju i u kratkom vremenu doniramo bolnicama", rekao je predsjednik riječkoga ogranka udruge Ivica Krmpotić.

Ulaznica na dan koncerta košta 90 kuna.

Evo što kažu predsjednik riječkog ogranka udruge Ivica Krmpotić i umjetnički voditelj ženske i muške klape Kastav Saša Matovina:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.