Hrvatski radio

Radio Rijeka

Imate li i vi štogod priložiti Baštinskoj škrinjici bakarskoga kraja?

03.05.2020.

13:39

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Creative Media / TZ Bakar

Foto: Creative Media / TZ Bakar

Foto: - / -

"Baštinska škrinjica" Bakarskoga kraja nova je ideja Turističke zajednice Grada Bakra, rođena u vremenu koje je mnogima od nas omogućilo da upravo vremena imamo na pretek. Kad je, a je, tome tako - uključite se!

U Turističkoj zajednici odlučili su u tu ideju ukjučiti sve žitelje kraja i zamoliti ih da postanu suradnici priče koja bi se mogla svesti pod moto: "Svaki korak je priča".

Grad Bakar teritorijalno pokriva područje koje do sada nije bilo odgovarajuće predstavljeno široj turističkoj javnosti: Bakar, Hreljin, Kukuljanovo, Krasica, Plosna, Ponikve, Praputnjak, Škrljevo i Zlobin. Stanovnici su pozvani da postanu ambasadori svoga kraja i na adresu, e-mail ili Facebook TZ-a pošalju fotografije, priče, legende i zanimljive činjenice o svojim mjestima.

Direktorica TZ Grada Bakra Sonja Jerušić Marić uvjerena je da će se u toj virutalnoj škrinjici naći pravo malo bogatsvo uspomena, fotografija, recepata..., svega što taj kraj čini drugačijim od drugih. Poslušajte više:

Baštinska škrinjica bakarskoga kraja, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.