Hrvatski radio

Radio Rijeka

Interaktivne radionice, akcije i programi u Vodovodnoj i Kružnoj

26.06.2022.

11:16

Autor: HRT - Radio Rijeka

Biciklistička kritična masa Rijeka

Biciklistička kritična masa Rijeka

Foto: - / MO Hartera

Udruga Urbani separe u sklopu događanja "Kvarat do kvarta", poziva na nekoliko interaktivnih radionica, akcija i programa, u riječkoj Vodovodnoj i Kružnoj ulici.

Jučer se održala zajednička akcija sadnje i uređenja, Sadimo Vodovodnu, kod kućnog broja 37. Čistilo se, sadilo, izrađivao namještaj i žardinjere, slušala se dobra muzika. U 21 sat prikazan je i dokumentarni film "Polazište za čekanje" redateljice Maše Drndić, u suradnji s Udrugom LFF i programom Slučajno kino.


Današnje aktivnosti održavat će se u Kružnoj ulici koju će se zajednički oslikavati tijekom cijelog dana. Posjetitelji se oslikavanju ulice mogu pridružiti u bilo kojem trenutku, osim u pauzi između 13 i 15 sati. Organizatori će osigurati potrebne materijale, a glazbu će puštati Radio Roža.


U nedjelju, od 16 do 20 sati u Kružnoj će se ulici održati i buvljak odjeće, obuće, knjiga i nakita, pod nazivom Finders Keepers.


Također, u 21 sat u Kružnoj počinje i tzv. Drive in kino za bicikle i ljude, nakon što završi Biciklistička kritična masa koja u 19 sati kreće s "Konta".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.