Hrvatski radio

Radio Rijeka

Interstas: Nagrade TZ Crikvenice, Gradu Opatiji i našem kolegi Ediju Kišiću

11.11.2017.

09:44

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dodjelom međunarodnih nagrada pojedincima i institucijama, u Solinu je sinoć završen 24. Interstas - međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza. Među nagrađenima su TZ Crikvenice, Grad Opatija i naš umirovljeni kolega Eduard Kišić.

Zlatni Interstas dodijeljen je Turističkoj zajednici Crikvenice za izvrsnost u razvoju rivijernog turizma te Gradu Opatiji i posebno gradonačelniku Ivi Dujmiću za pripremu i prezentaciju Opatije u međunarodnom natjecanju za Zlatni cvijet.

Nagradu Europskog udruženja turističkih novinara za izniman doprinos radio-TV novinarstvu, turističkom novinarstvu i aktivnostima FIJET-a (Svjetske organizacije turističkih novinara) dobio je naš dugogodišnji kolega Eduard Kišić.

Najbolji hrvatski turistički film u ovoj godini je videospot Croatia Full of well-being - Wellness, a Grand prix festivala pripao je, u konkurenciji 301 filma iz 80 zemalja, filmu Beautiful China u produkciji Nacionalne turističke organizacije Kine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.