Hrvatski radio

Radio Rijeka

Irina Čulinović: "Radijski voditelj mora imati onaj X-faktor!"

15.12.2020.

13:52

Autor: Iva Pavletić Crnić

Irina Čulinović (Foto: Pixsell)

Irina Čulinović (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Koliko je osobnost radijskog voditelja presudna u stvaranju zanimljivog i rado slušanog sadržaja, objašnjava Irina Čulinović, članica žirija koji je i ove godine za prestižnu nagradu "Zlatni studio" kandidirao Radio Rijeku i našeg Roberta Ferlina.

HRT - Radio Rijeka je u konkurenciji za najbolji radio u Hrvatskoj, a Robert Ferlin za najbolji radijski glas ove godine. Podsjetimo, on je već ponosni vlasnik dva takva "Zlatna studija", a Radio Rijeka iz godine u godinu ulazi u najuži krug izbora za najbolju radijsku postaju. (Svoj glas nam možete dati ovdje!)

Iza Irine Čulinović je 20 godina rada u medijima, a karijeru joj je obilježio radio jer ju je život, nakon HRT-a, odveo do mnogih drugih radijskih postaja, od Obiteljskog radija, Narodnog, Antene... "Radijski voditelj mora imati onaj X-faktor, gotovo je nemoguće naučiti kako biti radijski novinar, ili to jesi ili nisi, u prvi plan dolazi osobnost voditelja kroz njegov glas, a to je presudno", kaže Irina.

Poslušajte razgovor o radiju i ovoj važnoj nagradi:

Irina Čulinović: "Radijski voditelj mora imati onaj X-faktor!"

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.