Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ivo Dujmić: Ipak želim novi mandat!

03.02.2021.

14:28

Autor: Neva Funčić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Unatoč najavi povlačenja iz politike, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić objavio je u srijedu da će se, sa svojom nezavisnom listom, na lokalnim izborima kandidirati za novi mandat. Ističe kako su Opatiji odobrena sredstva europskih fondova za brojne razvojne projekte koje želi osobno nadzirati.

"Kao što sam i očekivao, a nakon brojnih 'dobronamjernih' izaslanika i upozorenja od strane mojih političkih protivnika na čelu sa Fernandom Kiriginom, prljava predizborna kampanja je počela. Upozoren sam na razne načine da se priprema velika hajka na mene i na moju obitelj, čime me se želi 'ukloniti', prestrašiti, odnosno spriječiti moju ponovnu kandidaturu na izborima u svibnju, a sve zbog mnogo većih interesa koji sigurno nemaju veze s interesima naših građana", stoji u priopćenju opatijskog gradonačelnika Ive Dujmića.

"Zato jasno i glasno želim reći da se priprema hajka protiv moje supruge i mojih sinova, a ponajviše protiv mojih najmlađih sinova blizanaca. Sve će se uglavnom temeljiti na već staroj vijesti, kući za odmor koju je prije nekoliko godina izgradila tvrtka moje supruge. Kuća je izgrađena uz financijska sredstva tvrtke te kreditom, vrlo transparentno i sa javno dostupnim podatcima iz zemljišnih knjiga", nastavlja Dujmić u priopćenju. 

Ističe kako je Opatija na prekretnici razvoja i u izazovnim vremenima uslijed pandemije korona virusa te da još jednom želi svoje iskustvo, znanje i odgovornost ponuditi na izbor sugrađanima.

U nastavku pročitajte priopćenje i poslušajte što je o kandidaturi i aktualnim opatijskim projektima rekao u programu Radio Rijeke:

Dujmić: Opatija je na razvojnoj prekretnici, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.