Hrvatski radio

Radio Rijeka

Izložba "Super svjetlost" o razvoju laserske tehnologije

22.01.2018.

14:04

Autor: Josip Krmpotić

K. Mihić, E. Perić i S. Skočaj najavili su izložbu (Foto: Josip Krmpotić / HRT - Radio Rijeka)

K. Mihić, E. Perić i S. Skočaj najavili su izložbu (Foto: Josip Krmpotić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, Zajednica Tehničke kulture Rijeka i Tehniški muzej Slovenije otvorit će u četvrtak, 25. siječnja, međunarodnu izložbu "Super svjetlost" o razvoju laserske tehnologije.

Izložba "Super svjetlost" ostat će otvorena do 7. veljače i moći ćete je razgledati ponedjeljkom od 9 do 16 sati, od utorka do subote od 9 do 20 sati te nedjeljom od 16 do 20 sati.

Pomoć pri realizaciji izložbe pružio je i Grad Rijeka, a razgledavanje priče o razvoju laserske tehnologije i njene primjene odrasle će koštati svega 15 kuna.

"Super svjetlosti" je izložba organizirana uz svečanost dodjele nagrada i priznanja Zajednice tehničke kuture Rijeke za 2017. godinu.

Jedan od organizatora, Silvano Skočaj, ističe da će izložba imati edukativni karakter jer će sve škole s područja grada Rijeke moći vidjeti razvoj laserske tehnologije i holograma. Poslušajte više:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.