Hrvatski radio

Radio Rijeka

Između Bakra i Sv. Marije Magdalene zabrana prometa za 1. skupinu vozila

21.03.2022.

12:04

Autor: Hina

Bakar

Bakar

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je danas Hrvatski autoklub.

Jak vjetar puše i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Kikovica. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.


Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog pojačanog prometa u zoni dvosmjernog prometa na mostu Sava u smjeru Zagreba vozi se usporeno, u koloni od oko 1,5 km.


Večeras od 22 sata do 6 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog uključivanja izvanrednog prijevoza na najviše 15 minuta bit će prekinut promet u zoni čvorova Novska i Okučani (133. i 136. km.); na autocesti A4 Goričan-Zagreb večeras između 22 sata i 6 sati zbog uključivanja izvanrednog prijevoza na najviše 15 minuta bit će prekinut promet u zoni čvorova Čakovec i Ludbreg (21. i 24. km). te između čvorova Varaždin i Novi Marof u smjeru Zagreba.


Večeras od 21 do 6 sati zbog redovnog održavanja bit prekinut promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo1 i Vrbovsko u smjeru Rijeke.


Do 26. ožujka zbog radova na dijelu Jadranske magistrale (DC8) Rijeka- Bakar i državnoj cesti DC40 Bakar -Sveti Kuzam vozi se uz privremenu regulaciju prometa, a danas 21. ožujka od 11 do 12,44 sati promet će se povremeno i prekidati.


Na graničnom prijelazu Bregana/Obrežje teretna vozila na izlaz čekaju tri sata, a na ulaz na prijelazu Tovarnik/Šid pet sati. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.