Hrvatski radio

Radio Rijeka

Jadranske igre: šest najboljih ekipa u finalu u Novalji

21.08.2015.

12:54

Autor: Alen Čemeljić, Iva Črnjar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Paške podlanice pobjednici su jučerašnjih Jadranskih igara u Malinskoj na Krku čime su osigurali nastup u velikom hrvatskom finalu što će se održati danas u Novalji.

"Zadovoljni smo kako smo odradili igre i sretni smo što smo prošli u finale. Ovo nam je već šesta sezona da sudjelujemo, cilj nam je i dalje ostati najbolja ekipa na Jadranskim igrama. Što se tiče finala, dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svjetlu", rekao je Nenad Paro, kapetan ekipe Paške podlanice.

U večerašnjem finalu Jadranskih igara 2015. sudjeluje šest najboljih ekipa u Hrvatskoj: Velika riva Doli iz Dubrovačkog primorja, Plina iz Ploča, Južina Vlašić s Paga, Paške podlanice, Cipli dizelaši iz Solin Vranjica te domaćini, ekipa Novalje. Oni će se boriti za prolazak u međunarodno polufinale koje će se održati na bazenima Kantrida 4. i 6. rujna, a na kojima će sudjelovati ukupno 12 ekipa iz osam zemalja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.