Hrvatski radio

Radio Rijeka

Jandroković: HDZ je u formi, želimo pobjedu u Rijeci i PGŽ

11.04.2017.

17:22

Autor: Robert Ferlin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora, tri ministra i tri saborska zastupnika došla su u Rijeku dati potporu HDZ-ovoj kandidatkinji za primorsko-goransku županicu Majdi Burić i kandidatu za gradonačelnika Rijeke Kristijanu Staničiću.

"Došli smo pokazati jedinstvo i snagu HDZ-a i koliko nam je stalo do ovog kraja", rekao je, između ostaloga, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Dodao je da su u HDZ-u shvatili poruku koju su svojom apstinencijom na prošlim izborima iskazali Riječani i Primorci.

Županija stagnira, a Rijeku je u pet godina napustilo više od sedam tisuća ljudi i mi imamo program koji će to promijeniti, suglasni su kandidatkinja za županicu Majda Burić i kandidat za gradonačelnika Kristijan Staničić. Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković kaže da stranka želi pobijediti i u gradu i u županiji, kojima trebaju promjene. Poslušajte Jandrokovićevu izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.