Hrvatski radio

Radio Rijeka

Još jedna prestižna nagrada hotelskom brandu Lošinj Hotels&Villas

02.10.2016.

12:13

Autor: Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima s ciljem unaprjeđenja ponude i usluge, hotelskom brandu Lošinj Hotels&Villas, Grupe Jadranka dodijeljena je regionalna nagrada Brand Leader Award 2016 za izuzetan doprinos u postavljanju novih standarda u kvaliteti hotelijerske industrije jugoistočne Europe.

Nagradu je na svečanoj ceremoniji u sklopu poslovne konferencije u Beogradu preuzela Đurđica Šimičić, Brand Manager Grupe Jadranka. 

LHV dobio je nagradu Brand Leader Award za izuzetan doprinos u postavljanju novih standarda u kvaliteti, inovativnosti, konkurentnosti te održivom razvoju hotelijerske industrije jugoistočne Europe. Navedena nagrada se već dvanaest godina dodjeljuje najistaknutijim kompanijama na temelju niza kriterija poput inovativnosti, visokog stupnja tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Riječ je o kompanijama koje kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama, postavljaju visoke standarde i unaprjeđuju tržište, te time daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža, a u čemu su je Lošinj Hotels&Villas, Grupe Jadranka istaknuo i na regionalnom tržištu.

„Svojim radom i strategijom razvoja Grupa Jadranka dokazuje da se, uz pomno planiranje, razvojnu politiku te očuvanje lokalnih običaja, povijesnog naslijeđa, izvornosti koju svaki gost voli i želi upoznati, može uspješno razvijati turizam atraktivan današnjem profilu gostiju. Pružanjem premium usluge u vrhunskim objektima, opravdavamo zasluženo povjerenje i time potičemo goste na njihov povratak na otok vitalnosti.“, istaknuo je član Uprave Grupe Jadranka, Goran Filipović

Doprinos nizu pristiglih nagrada od strane domaćih, regionalnih i međunarodnih stručnih organizacija, zasigurno je dalo prošlogodišnje uspješno zaokruživanje važnog dijela investicijskog ciklusa u lošinjskoj uvali Čikat. Tome u prilogu ide i planirani nastavak realizacije investicija u sljedećih tri do četiri godine, a koje obuhvaćaju i projekte proširenja Zračne luke Mali Lošinj te izgradnju Eco Golf Resorta Matalda, što predstavlja dodanu vrijednost i sadržaj cjelokupne lošinjske ponude te osigurava željeni produžetak turističke sezone.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.