Juha od koprivi, žgvacet od puži, zapečena loboda ili fritaja z vazmenskin lukun i šparugun... sve to jela su iz padela naših nona, odnosno iz istoimene prve gastro-knjige Damjana Miletića, kojeg smo ugostili u emisiji Kaf'e.
20.04.2019.
13:15
Autor: Gordana Brkić Žagar
Juha od koprivi, žgvacet od puži, zapečena loboda ili fritaja z vazmenskin lukun i šparugun... sve to jela su iz padela naših nona, odnosno iz istoimene prve gastro-knjige Damjana Miletića, kojeg smo ugostili u emisiji Kaf'e.
Koliko je bogatstvo gastronomske tradicije zeleno-plave županije i zašto ju je važno sačuvati, koje mu je najdraže jelo i što će staviti na svoj uskrsni pijat - sve nam je Damjan Miletić ispričao uz subotnji Kaf'e. Poslušajte:
Kaf'e: Damjan Miletić, pripremila Gordana Brkić Žagar
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora