Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Kaf'e" & HNK Rijeka: Matjaž Kek kod Roberta Ferlina pred publikom u ZTC-u!

22.03.2018.

16:52

Autor: Radio Rijeka

Robert Ferlin (Foto: HNK Rijeka)

Robert Ferlin (Foto: HNK Rijeka)

Foto: - / -

Naša emisija "Kaf'e" u subotu će ugostiti Matjaža Keka! I vi možete biti dio toga događaja: dođite u 11 sati na prvi kat ZTC-a i pogledajte i poslušajte jednog od najboljih nogometnih trenera i jednog od najpoznatijih hrvatskih voditelja Roberta Ferlina!

Live talk-show "Kek za 5" zamišljen je kao razgovor uživo pred riječkom publikom s Matjažom Kekom, koji će se na taj način odmaknuti od svoje uobičajene prakse da se javnosti obraća uglavnom putem protokolarnih sportskih konferencija za novinare – a predviđeno je vrijeme i za pitanja iz publike.

"Znamo da govorimo o jednom od najboljih trenera kojeg je HNK Rijeka imala i koji je svojim zalaganjima, metodama i radom itekako promijenio sliku o tome kome su predodređeni nogometni i uspjesi općenito. Kek je svakako jedna od onih osoba koje ne samo da su izvanredne u svome poslu, već svojim radom odašilju posebnu poruku: samo trud i strast, rad i znoj, vjera u vlastite vizije i motivacija – dovode do iznimnih uspjeha", stoji u priopćenju HNK Rijeke.

"Jako mi je drago što je Matjaž Kek pristao na ovaj intervju, koji je za mene kao voditelja, također, poseban izazov. Vjerujem da će to biti jedan ugodan razgovor kako za nas dvojicu, tako i za riječku publiku", dojmovi su Roberta Ferlina uoči ovog talk-showa

Show će se prenositi i izravno putem Radio Rijeke u sklopu emisije „Kaf'e“ te putem Youtube kanala HNK Rijeka https://www.youtube.com/user/hnkrijekasluzbeni. Radi se o zaista izvanrednom događaju i ambicioznijem formatu za naše medijske prilike, pa vas pozivamo da se uključite u praćenje ovoga događaja - jer: Zajedno smo Rijeka!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.