Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kako održati kvalitetu restorana dvadeset godina?

16.06.2016.

17:13

Autor: Olivera Vinković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

21. put dodijeljene su plakete najboljim restoranima u Hrvatskoj. Proglašeno je "100 vodećih hrvatskih restorana - Restaurant Croatica" te prezentirana nova knjiga "10 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti - vodič za 2016./2017. godinu".

Ovo je 21. godina da se to prizanje dodjeljuje najboljim restoranima, a tijekom 2015. godine obuhvaćeno je preko 2.300 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj.

Kriteriji za izbor najboljih 100 koje dodjeljuje portal gastronaut.hr je ocjena jelovnika, atmosfere, kvalitete, a uz terensko istraživanje i ocjenjivanje gostiju na portalu gastronauta.

Novi vodič kroz najbolje restorane u Hrvatskoj izuzetan je dar za svakog gosta jer ga upućuje na jedno od najboljih mjesta gdje mogu uživati svim osjetilima.

Olivera Vinković je na svečanosti što je održana u Trsatskoj čitaonici u Rijeci razgovarala s organizatoricom Karin Mimica i vlasnikom restorana koji je nagradu osvojio 21. put Zlatkom Puntijarom, poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.