Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kalendar "Riječki dečki" ove godine pomaže Matiji Kataliniću

30.11.2016.

14:25

Autor: Biserka Belić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas je predstavljen 21. kalendar "Riječki dečki", ove godine pod nazivom "Prvo kava, onda trening...". Prihod od prodaje dobrotvornog kalendara što stoji 45 kuna ove je godine namijenjen mladom Matiji Kataliniću.

Matija, košarkaška nada kluba "Kastav", boluje od zloćudne bolesti, a prodajom kalendara podržava se akcija "Koga briga za Matiju". Fotografije za kalendar za 2017. godinu snimio je ženski autorski dvojac TinyBizz, a riječki dečki su fotografirani na treningu u fitness centru na Terminalu.

Na kalendaru je 35 riječkih dečki - sportaši, pravnici, glazbenici, poduzetnici, inženjeri, studenti, frizeri, plesači, skijaši, ragbijaši - a svima je druga ljubav i dugogodišnja navika trening u fitness centru.

S Martinom i Danijelom iz TinyBizza te s riječkim dečkima s kalendara - olimpijcem Danom Lovrovićem i njegovim trenerom jedrenja i prijateljem Viktorom Pezeljom - razgovarala je Biserka Belić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.