Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kamp "Selce" prvi na crikveničkoj rivijeri zaslužio tri zvjezdice

08.07.2015.

13:31

Autor: Larissa Smokvina, Iva Črnjar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kamp "Selce" najbolje je kategorizirani kamp na crikveničkoj rivijeri. Služba za kategorizaciju Ministarstva turizma potvrdila je da, nakon realiziranog preuređenja, kamp ima sve uvjete za tri zvjezdice.

Kamp može primiti preko 1500 osoba, a u protekle dvije godine u njegovo je uređenje investirano ukupno 3,4 milijuna kuna, od čega 2,2 milijuna kuna u ovoj godini. Prva faza investiranja, realizirana 2012. godine, uključivala je postavljanje mobilnih kućica. Također, uz postojećih 46 parcela, izgrađeno je dodatnih 20.

Kamp svake godine bilježi sve bolje rezultate, a u prvih šest mjeseci ove godine ostvario je 24 posto više noćenja nego u istom razdoblju lani. Unutar kampa asfaltirane su sve prometnice i zone, kompletno su uređeni sanitarni čvorovi i okoliš, recepcija, servisni ulaz te prostor za pražnjenje kampera i sanitarnih čvorova. Kamp je kompletno ograđen i opremljen video nadzorom.

Jadran d.d. iz Crikvenice, turistička tvrtka koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, nakon izlaska iz stečaja pokrenula je 20 milijuna kuna vrijedan investicijski ciklus u sklopu kojeg je uspješno povećana i kategorizacija hotela "Slaven" i "Omorika".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.