Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:12 / 05.02.2016.

Autor: Tatjana Sandalj

Karnevalska regulacija prometa u Rijeci

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog održavanja Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju 7. veljače, od 11 do 22 sata, bit će zatvoren promet južnim koridorom središta grada. Već od danas počela je posebna regulacija na parkiralištima.

Vozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja premještat će pauk, a informacija o lokaciji na koju su premještena vozila može se dobiti u postaji Prometne policije na telefon 335 521. 

U petak 5. veljače, od 20 sati, za parkiranje će biti zatvoren Muzejski trg, Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije. Muzejski će ostati zatvoren do subote u ponoć, a druga dva trga do nedjelje u ponoć.

U subotu 6. veljače zabrana parkiranja širi se na Putničku obalu, parkiralište Delta, Grobničku rivu  i parkiralište Pod voltun na Žabici. Zabrana će vrijediti od subote u 22 sata do nedjelje u ponoć.

U nedjelju 7. veljače, od 11 do 22 sata, za sav promet i za parkiranje bit će zatvoren takozvani južni prometni koridor kroz Rijeku: Riva – Riva Boduli – Ivana Zajca – Fiumara – Scarpina – Adamićeva – Zadarska i sve ulice južno od Korza do obale.

Gradski autobusi Autotroleja vozit će u nedjelju po voznom redu, zaustavljat će se na svim gradskim stajalištima, a na svim gradskim linijama prijevoz će biti besplatan. Ukrcaj, odnosno iskrcaj putnika, za sve autobuse prigradskih linija, u nedjelju od 11 do 24 sata, obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Kartu trase na kojoj se odvija međunarodna povorka Riječkog kakrnevala provjerite u nastavku:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.