Hrvatski radio

Radio Rijeka

Karnevalski vikend: reli Pariz - Bakar, snowboard na moru, gulaš i palenta...

29.01.2015.

12:56

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pred nama je još jedan zbivanjima izuzetno bogat mašakarani vikend. Što nas sve čeka?

Od Pariza prema Bakru po 24. put iz Kumičićeve preko Korza i Kostrene kreće pedesetak posada. Oko desete jutarnje ure probudit će Krimeju pa nizbrdo… Na startu i Toni, i Obi, i kraljica Stella, a Autoklub Rijeka svih vas jedva čeka. Do Korza će doći, onako mirni i tihi, oko 10:30 sati.

I još je nešto jedinstveno: snijeg na moru! Sedmi po redu Carnival snowboard s dvadesetak bordera u neponovljivom ambijentu - najbolja reklama po cijeloj Europi starta oko 13 sati, a za opuštanje nakon natjecanja dobra svirka. I snowboard club "Nine" vam se veseli!

U Toweru u nedjelju od 16:30 na četvrtom katu biraju se princ i princeza. Klinci od 3 do 14 godina, požurite - prvih 35 prijavljenih ulazi u konkurenciju, a za ostatak su na 2. katu karaoke.

Ex-port Delta ove subote dovodi Joleta, a na Korzu nastupaju razne grupe. U subotu dolaze posebno zanimljivi Grobnički dondolaši i Udruga "Palentar", kuhat će gulaš i palentu, šoldi ča god date dobro date, aš je za one ki nimaju.

I tako gre naš karneval, samo da Toni dojde nazad, aš ovo ča Obi dela - niš ne vaja... O sasvim posebnom maškaranom reliju od Pariza do Bakra govori Tomislav Šepić iz Autokluba Rijeka: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.