Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kazališna radionica Malik: Premijera predstave "Kako ti je kod kuće"

22.10.2018.

09:58

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Foto: - / -

Riječka "Kazališna radionica Malik" sutra u 20 sati, na sceni HKD-a na Sušaku, predstavlja premijeru predstave "Kako ti je kod kuće", prema Kishonovoj knjizi "Kod kuće je najgore", u izvođenju srednjoškolske grupe polaznika.

Priče su bile poticaj mladim glumcima za improvizaciju u kojoj nose uloge svih aktera obiteljskih odnosa, od najmlađih do najstarijih i tim putem preispituju svoju realnu ulogu unutar svojih obitelji.

Režiju i adaptaciju potpisuje Denis Kirinčić, a ostali dio autorske ekipe predstavljaju scenografi Ana Tomić i Marino Krstačić-Furić, kostimografkinja Tajči Čekada, autor glazbe Josip Maršić, dizajner svjetla Fran Vizintin i dizajner zvuka Ivan Linardić.

Predstava je namijenjena publici 10+, a cijena ulaznice je 30 kuna, koje možete nabaviti sat vremena prije početka izvedbe na blagajni HKD-a.

Poslušajte što govori redateljica Kirinčić i dvoje mladih glumaca Ivana Flego i David Šostarec u razgovoru s Glorijom Fabijanić Jelović:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.