Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kazalište mladih "Kamov" i baletni studio upisuju 4. generaciju polaznika

21.09.2020.

13:50

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

Nikolina Hrga i Irina Koteles (Foto: Gloria Fabijanić Jelović / HRT - Radio Rijeka)

Nikolina Hrga i Irina Koteles (Foto: Gloria Fabijanić Jelović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Edukacijski program riječkog Hrvatskoga narodnog kazališta Ivana pl. Zajca i u ovoj sezoni nastavlja punim tempom. Riječko kazalište mladih "Kamov" u novoj kazališnoj sezoni upisuje četvrtu generaciju polaznika.

I ove su sezone organizirana dva studija: dramski studio za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te baletno-plesni studio za djecu i mlade od 14 do 25 godina.

Radionice će se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, održavati uz poštivanje svih preporuka i uputa HZJZ-a i Nacionalnog stožera, pa će ova sezona i u "Kamovu", usprkos svemu, proći bez prekida jer su zbilja puno toga pripremili za naše najmlađe.

Više informacija može se dobiti na ovom linkuPredbilježbe za pristupanje audiciji i upis u novu sezonu su obavezne na adresu kamov@hnk-zajc.hr ili broj 099/702-23-61, a primaju se do 25. rujna.

O programu i novostima, kao i o radionici baleta, s voditeljicom riječkog Kazališta mladih "Kamov" Nikolinom Hrgom i s dugogodišnjom uspješnom balerinom kazališnog Baleta Irinom Koteles razgovarala je Gloria Fabijanić Jelović:

Edukacijski program HNK Zajca, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.