Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kliman u Matuljima: Ovo je rekordna turistička sezona u Hrvatskoj!

02.09.2016.

15:31

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ministar turizma Anton Kliman posjetio je Matulje. Bila je to prigoda da se nagrađenima u različitim turističkim akcijama dodijele priznanja i prigodni darovi. Tehnički ministar iskoristio je priliku i da se osvrne na turističku sezonu u cijeloj Hrvatskoj.

Od početka godine ostvareno je 75 milijuna noćenja, a samo u kolovozu više od 29 milijuna, rekao je ministar Anton Kliman u posjetu matuljskoj turističkoj zajednici, dodajući da je ovo rekordna turistička sezona. 

Nagrađenima u akciji Volim Hrvatsku – Matujska turistička rožica i najboljem iznajmljivaču ministar je uručio nagrade. Restoran Stancija Kovačići najbolji je ugostiteljski objekt, Ćamila Tabaković i Martina Radetić Dorčić imale su najbalkon, Lučjana Puž i Amra Kuzmanić nagradu su dobile za najbolju okućnicu. Najiznajmljivačica je Tea Jušić, koja je tijekom 2015. godine ugostila 2131 turista. Poslušajte prilog:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.