Hrvatski radio

Radio Rijeka

Komadina u Mišnjaku i Melaku: najveće županijsko ulaganje u lučke uprave

31.10.2018.

14:37

Autor: Lea Domijan Fišter

Župan Komadina i suradnici u obilasku gradilišta (Foto: PGŽ)

Župan Komadina i suradnici u obilasku gradilišta (Foto: PGŽ)

Foto: - / -

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina je danas sa suradnicama posjetio Županijsku lučku upravu Rab. Obišao je gradilište luke Mišnjak te područje luke Melak, gdje je u planu izgradnja 120 metara glavnog lukobrana te površine za parkiranje i suhi vez.

Komadina je izjavio da je u tijeku najveći investicijski ciklus od osnutka lučkih uprava Primorsko-goranske županije. Tijekom ove i iduće godine će za sufinanciranje ovih projekata PGŽ izdvojiti ukupno tri milijuna kuna rekao je Komadina.

Primorsko-goranska županija u 2018. godini navedeni projekt (uz radove na podizanju obale u luci Mišnjak)  prati s iznosom od milijun i 500 tisuća kuna, a rebalasnom poračuna osigurat će još milijun kuna za Mišnjak. U sljedećoj je godini planiran iznos sufinanciranja od 500 tisuća kuna, što je ukupno u dvije godine sufinanciranje u iznosu od tri milijuna kuna.

Poslušajte izjavu župana Komadine:

Galerija
Foto: PGŽ, Foto: -/-
Župan Komadina i suradnici u obilasku gradilišta (Foto: PGŽ), Foto: -/-Župan Komadina i suradnici u obilasku gradilišta (Foto: PGŽ), Foto: -/-Foto: PGŽ, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.