Hrvatski radio

Radio Rijeka

Komadina: Vjerujem Bernardiću jer otprije želi promjene u SDP-u

30.09.2016.

17:25

Autor: Banka Uzelac

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Koblerovom trgu u Rijeci danas su se na kavi sastali predsjednik SDP-a Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina i jedan od kandidata za predsjednika stranke, kojeg je Komadina podržao, Davor Bernardić.

Hrvatskoj moramo vratiti cijelo desetljeće socijaldemokracije: stabilnost, mir i razvoj, rekao je novinarima Davor Bernardić. U Rijeku je došao na kavu s prijateljima iz ovoga grada i županije, koji žive socijaldemokraciju i stječu povjerenje ljudi. "Neopisiva mi je čast da za prijatelja imam Zlatka Komadinu", kaže Bernardić.

Jedna od glavnih njegovih prednosti u utrci za šefa stranke je mladost. Promjena koju treba SDP može doći samo od mladih ljudi u spoju s iskustvom, kaže Davor Bernardić. A Komadina ga je podržao jer, objašnjava, vjeruje onima koji su i na prošlim unutarstranačkim izborima zagovarali promjene.

"Moram ga hvaliti jer ga poznajem, on je timski igrač, a SDP-u je dosta one man showa", kaže Komadina. "Nisam se kandidirao za šefa SDP-a, ali ću, ako Bero postane predsjednik, biti spreman na bilo koju visoku dužnost u stranci", rekao je Zlatko Komadina. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.