Hrvatski radio

Radio Rijeka

Konstituiranje Vijeća: Vrbovsko nastavlja započete projekte

18.06.2021.

12:08

Autor: Nenad Lučić

Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Na području devet lokalnih samouprava Gorskog kotara postupak konstituiranja novih saziva gradskih i općinskih vijeća uspješno je priveden kraju u prvom pokušaju. Posljednjom u nizu goranskih konstituirajućih sjednica mandat je počelo trinaestero novoizabranih vijećnika Grada Vrbovskog.

Tamo će, kao i u prethodnom mandatu, predsjednica Vijeća biti Jasna Božić s Nezavisne liste iznova izabranog gradonačelnika Dražena Mufića.

Ta će lista sa šest mandata i dalje biti najzastupljenija politička opcija u predstavničkom tijelu Grada Vrbovskog, gdje će SDP participirati s tri, a HDZ i SDSS s po dva vijećnika.

Spomenuti odnos snaga pokazuje da je većina birača svoj glas dala nastavku provedbe niza započetih projekta, smatra gradonačelnik  Dražen Mufić.

"Trenutačno na području Grada Vrbovskog traje realizacija projekata vrijednih 27 milijuna kuna. Uglavnom je riječ o projektima financiranim iz europskih fondova. Svi ti radovi su nastavak jednog dobrog i uspješnog mandata. Bilo bi mi drago da i oporba prepozna spomenute rezultate, jer izbori su prošli i potrebno je iznova raditi" rekao je Mufić.

Poslušajte izjavu:

Mufić: Slijedi nastavak dobrog i uspješnog mandata, pripremio Nenad Lučić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.