Hrvatski radio

Radio Rijeka

Umjesto Kraša na Korzu Burger King?

26.05.2022.

11:53

Autor: Anja Matić

Burger King

Burger King

Foto: - / Pixabay

Američki Burger King najavio je otvaranje svog prvog lokala u Rijeci. Prvotno uzbuđenje mnogima je zamijenilo razočarenje kada su neslužbeno saznali da će lokacija poznatog fast food-a biti kultni Kraš na Korzu.

U prostoru Kraša trenutno se na dvije etaže nalazi Kraš Choco bar koji će se zatvoriti dolaskom jednog od najvećih američkih lanaca brze hrane. 


Iako je voditeljica Choco bara Mirjana Negovetić obzdanila da nema nikakvu informaciju o zatvaranju svog objekta, tvrtka Kraljevi restorani d.o.o. koja je nositelj Burger King franšize paralelno je potvrdila kako useljavaju upravo u taj prostor, prenosi Fiuman.hr.


Fast food bi se trebao otvoriti već u 10. mjesecu ove godine, a njegovo otvaranje komentirao je i riječki gradonačelnik Marko Filipović. 

Prostor nije u vlasništvu Grada Rijeke. Pokušao sam kontaktirati upravu Kraša, nisam dobio odgovor, ali više informacija imat ću sutra.

Marko Filipović

Poslušajte riječi gradonačelnika u eteru Radio Rijeke:

Marko Filipović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.