Hrvatski radio

Radio Rijeka

Krčkim mostom i danas je dominirala bura, zastoja nije bilo

11.08.2016.

13:57

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Krčkim mostom i danas je dominirala bura. Za razliku od prošloga tjedna, kada su nevolje ljudi koji su prikolicama htjeli na otok iskoristili zvani i nezvani ponuditelji usluga, danas sasvim normalna priča. Navodno, svaka se škola plaća...

Bura je bura, a zabrane su zabrane - prelazak Krčkoga mosta bio je obilježen potpuno normalnim odvijanjem prometa na otok i s njega. Izuzmemo li neugodu zbog samo 18 stupnjeva u zraku, a uz udare bure osjećaj hladnoće je pojačan, vozači su strpljivi, zastoja nije bilo.

Autobusi na kat, motocikli i kamp prikolice stop, ostali su prolazili. "Nama je najvažnije da sve protekne sigurno i dobro, i da se ne dogodi nekakva prometna nesreća", kaže Petra Bosilj iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Lova u mutnom nije bilo, na sreću, ni službenih ni neslužbenih vučnih službi, no za svaki slučaj, kad god putovali, uz vas su Hrvatski autoklub i, dakako, Hrvatski radio.

Usput, pazite s kim i kako poslujete. Najgore je kad nema najjasnijih zakona, a vrlo precizna meteorologija kaže da će olujni i orkanski udari - a danas su sezali do 110 km na sat – prestati, ali tek večeras. Javlja Josip Krmpotić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.