Na nedjeljnom Obedu balkon Radio Rijeke postao je kuhinja šefa Kristijana Kozmića poznatog po svojoj kuharici primorskih jela "Primorski pijat". Kristian je u našoj improviziranoj kuhinji napravio pileća jetrica u vinu.
20.10.2019.
14:14
Autor: Dora Vujnović
Na nedjeljnom Obedu balkon Radio Rijeke postao je kuhinja šefa Kristijana Kozmića poznatog po svojoj kuharici primorskih jela "Primorski pijat". Kristian je u našoj improviziranoj kuhinji napravio pileća jetrica u vinu.
Cijeli ručak, od kojega se može najesti šest osoba, koštat će vas 50-ak kuna. Pileća jetrica, crno vino, poriluk, tikvica i rajčica osnovni su sastojci, a kako skuhati ovaj pijat - poslušajte:
Kristian Kozmić, pripremio Dražen Zima
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora