Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kristian Kozmić na Obedu skuhao pileća jetrica u vinu

20.10.2019.

14:14

Autor: Dora Vujnović

Dražen Zima i Kristian Kozmić (Foto: Dora Vujnović)

Dražen Zima i Kristian Kozmić (Foto: Dora Vujnović)

Foto: - / -

Na nedjeljnom Obedu balkon Radio Rijeke postao je kuhinja šefa Kristijana Kozmića poznatog po svojoj kuharici primorskih jela "Primorski pijat". Kristian je u našoj improviziranoj kuhinji napravio pileća jetrica u vinu.

Cijeli ručak, od kojega se može najesti šest osoba, koštat će vas 50-ak kuna. Pileća jetrica, crno vino, poriluk, tikvica i rajčica osnovni su sastojci, a kako skuhati ovaj pijat - poslušajte:

Kristian Kozmić, pripremio Dražen Zima

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.