Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kristijan Staničić, HDZ: Rijeci treba moderna i efikasna uprava

27.04.2017.

13:07

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Povjerenje u rad gradske uprave je izgubljeno. Osnovat ćemo neovisno antikorupcijsko tijelo za borbu protiv sukoba interesa(...) efikasnijom učiniti upravu, rekao je na konferenciji za novinare HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Rijeke Kristjan Staničić.

Osim što će osnovati neovisno antikorupcijsko tijelo za borbu protiv sukoba interesa i efikasnijom učiniti upravu, Kristijan Staničić najavljuje da će pojačati unutarnju reviziju i kontrolu trošenja proračuna, objediniti javnu nabavu, modernizirati upravu, a najbolje i najodgovornije nagrađivati.

Očit je i nedostatak jedinstvenog upravnog tijela za servisiranje poduzetnika, rekao je na konferenciji za novinare HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Rijeke.

Upravi nedostaje transparentnosti, kaže Staničić i dodaje da je percepcija mnogih građana grada Rijeke da gradska uprava nije dovoljno transparentna i nije servis svim građanima i građankama nego pojedincima, onima sa stranačkim iskaznicama. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.