Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kujundžić: Žao mi je što uopće moram davati ovakve intervjue

02.02.2023.

10:25

Autor: Robert Ferlin, Josip Krmpotić

Ako kome još nije jasno da automobili ne smiju na skijašku stazu

Ako kome još nije jasno da automobili ne smiju na skijašku stazu

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Nemio događaj koji se u nedjelju zbio na Platku i u četvrtak je tema dana. I ne samo u Rijeci. Jedan od huligana bio je član kluba borilačkih vještina "Dinamit" čiji ga je vlasnik nakon saznanja o tučnjavi isključio iz kluba. Reagirao je i Grad Rijeka.

"Nasilje koje se dogodilo na Platku ugrozilo je sve posjetitelje izletišta, a posebno je zabrinjavajuća činjenica da su s teškim ozljedama završili oni koji su pritjecali u pomoć i pokušali spriječiti divljanje. Biti osjetljiv na nasilje i društveno odgovoran, reagirati i biti građanin koji se nasilju suprotstavlja u ovom se slučaju pokazalo poraznim. Stoga očekujemo najstrože kazne za počinitelje jer jedino tako će se u ovom specifičnom slučaju pokazati da kao društvo ne želimo zakazati", stoji u priopćenju Grada Rijeke što ga u cijelosti možete pročitati OVDJE.


Ni tri dana nakon brutalnog premlaćivanja, Mladenu Kujundžiću, treneru i vlasniku kluba "Dinamit" nije jasno kako se incident dogodio:

Kujundžić: Apsolutno nikako nisam mogao utjecat na to

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.