Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kupnjom majice pomognite nabavku monitora vitalnih funkcija

27.04.2016.

18:09

Autor: Branka Malnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Valcer za monitor" je dvomjesečna humanitarna akcija kojom Udruga "... i djeci s ljubavlju" želi prikupiti sredstva za kupnju monitora vitalnih funkcija za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice na Kantridi.

Balom medicinara u petak će početi dvomjesečna humanitarna akcija "Valcer za monitor" kojom Udruga "... i djeci s ljubavlju", u suradnji s riječkom gradskom upravom, studentima riječkog Medicinskog fakulteta i volonterima Lyons Polytechnika nastoji skupiti sredstva za kupnju monitora vitalnih funkcija za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida.

U akciju će se moći uključiti građani kupnjom majica i bedževa na štandu na Korzu, od subote 30. svibnja, ili uplatom na namjenski otvoreni račun.

Monitor vrijedan 16 tisuća kuna iznimno je važan Dječjoj bolnici, posebno u situacijama kada djete ne može reći da teško diše ili da mu srce brzo kuca, kaže pročelnik Zavoda za dječju neurologiju i dječju psihijatriju KBC Rijeka Igor Prpić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.